Deva Partisi Trabzon'dan Mustafa Bıyık'a Ziyaret

Deva Partisi Trabzon İl Yönetiminden Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'a ziyaret etti

12 Nisan 2021 Pazartesi 17:20
Deva Partisi Trabzon'dan Mustafa Bıyık'a Ziyaret

Deva Partisi kurucu İl başkanı Kubilay Çiçek, Yomra ilçe başkanı Funda Çuvalcı ve yönetimden bir ekip ile  Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ''Öncelikle çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum umarım vatanımız,milletimiz ve Trabzonumuz için hayırlı hizmetlere imza atarsınız.Trabzon'da siyaset zordur ama şunuda bilmek gerekirki Trabzon Türkiye'nin en önemli mozaik parçasıdır.'' dedi.

Deva Partisi İl Başkanı Kubilay Çiçek "İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.Bizde görevinde başarılı,her kesimin sevgisini kazanmış bir başkanımızla görüş alış verişinde bulunmaktan çok memnunuz. Ülkemiz , Trabzonumuz ve Yomramız için güzel projeleri hayata geçirmek bizlere nasip olur" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.