DEVA Partisi Trabzon’da Miting Heyecanı

23 Eylül 2022 Cuma 15:46
DEVA Partisi Trabzon’da Miting Heyecanı

MAVİ YELEKLİLER ŞEHRİN HER YERİNDE

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), beşinci mitingini Trabzon’da yapacak.

DEVA Partisi 1 Ekim Trabzon mitingi için çalışmalarına hızla devam ediyor.

Trabzon'un Düzköy İlçesi, mahalle ve köylerini ziyaret ile programa başlayan Kubilay Çiçek burada vatandaşların güzel dileklerini alırken tüm Düzköylüleri 1 Ekim'de saat:15.00'da meydan parkında düzenlenecek mitinge davet etti. Bu programla eş zamanlı olarak Deva Partisi Trabzon İlçe yönetimleri de kendi ilçe merkezleri ve mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

YETER ARTIK BİZİ KURTARIN

DEVA Partisi teşkilatlarını gören bir esnaf il başkanı Çiçek'e seslenerek "Başkanım çok güzel gençleri yanınıza toplamışsınız gelecek sizde ama çok çalışın bizi bu dertten artık kurtarın" dedi.

Deva Partisi Trabzon İl başkanı Kubilay Çiçek "İnşallah her gün sahadayız sizlerin de yetkiyi vermesiyle biz bu işi düzelteceğiz. Biliyorsunuz genel başkanımız sayın Ali Babacan bunu yaptı yine yapabilir." dedi.

Son Güncelleme: 23.09.2022 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.