Devlet bizi görmez mi?

Maçka’nın Sevinç Mahallesi’nde tek göz evde yaşayan akıl sağlığı yerinde olmayan Burhan Büyükyılmaz, “Öleceksek adam gibi bir yerde ölelim. Yetkililer sesimi duysun” dedi

18 Aralık 2017 Pazartesi 09:27
Devlet bizi  görmez mi?

TEK GÖZ TEK KİŞİ

Trabzon’un Maçka İlçesi Sevinç Mahallesi’nde bir yaşam öyküsü Burhan Büyükyılmaz. “Bu hayatta ne annem kaldı ne babam” diyen Büyükyılmaz, köhne dediği tek gözle evinde tek başına yaşıyor. Akıl sağlığı yerinde olmayan Burhan, sefalet ve yoklukla mücadele ediyor. Aileden kalma evinin her tarafı pislik içinde olan Büyükyılmaz, bakıma muhtaç evi için yetkililerden yardım istiyor.

ADAM GİBİ ÖLELİM

Annesinden kalan 600 TL’lik bir maaşla geçinmeye çalıştığını belirten Büyükyılmaz, “Evin kapısı kırık, çatısı delik. Kapıma ne gelen var ne de giden. Bir gün bu viranede öleceğim de kimsenin haberi olmayacak. Mademki öleceğiz adam gibi bir yerde ölelim. Devlet büyüklerimiz bizi görmez mi? Başka ev ya da yer istemem evimi onarsınlar yeter” diye çağrıda bulundu.

sonnokta gazetesi Yadigar AYGÜN   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.