Dilekoğlu'ndan Muhtara Tepki!

AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu,Pelitli Mahallesi muhtarına Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na yönelik sözlerinden dolayı tepki gösterdi.

30 Mayıs 2019 Perşembe 15:07
Dilekoğlu'ndan Muhtara Tepki!

AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu muhtarlık müessesesinin halka en yakın birim olduğunu ifade ederek "Muhtarlık müessesi tarihi olan bir müessesedir. Muhtarlık müessesesi, sorumluluğu olan ve mahallesindeki halkla devlet arasında köprü konumunda bulunan bir makamdır. Şunu unutmamak gerekir ki, muhtarlık makamı icra makamı değildir.‬"dedi.

‪Muhtarlık müessesesinin toplumda bir ağırlığının olduğunu belirten Dilekoğlu "icra makamında olmayan bir muhtarın icra makamındaymış gibi bir tavır sergileyerek, ağza alınmayacak cümlelerle hakaret etmesini, ne oldum delisi, olarak tanımlamak mümkündür.‬ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’nu kendi kültür seviyesine göre eleştirdiğini sanan ancak mahalle halkını temsil edemeyen şahsın önce mahalle halkından sonra muhtarlardan ardından belediye başkanımızdan ve son olarak kamuoyundan özür dilemesini bekliyorum.‬"şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 30.05.2019 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.