Doğalgaz 80 bin konuta ulaştı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon’da 80 bin konut ve işyerinde doğalgaz kullanıldığını açıkladı.

11 Mart 2018 Pazar 14:47
Doğalgaz 80 bin konuta ulaştı

Trabzon’da doğalgaz kullanan abone sayısının giderek arttığını söyleyen Altunbaş, “Konut ve işyerlerinde doğalgaz kullanımı alt yapı ağının artmasıyla birlikte daha yüksek seviyelere çıktı. Ortahisar ilçemizde şuan 80 bin konut ve işyeri doğal gaz kullanıcısı. Trabzon nüfusunun yaklaşık 300 bini doğalgazdan faydalanabiliyor. İlerleyen zamanlarda bu rakam artacaktır. Ortahisar ilçemizin yanı sıra diğer ilçelerimizde de doğalgaz çalışmaları devam ediyor” dedi.

Doğalgaz çalışmalarının Ortahisar ilçesinde bulunan Çukurçayır Mahallesi’nde de devam ettiğini belirten Altunbaş, “Çukurçayır’daki alt yapı çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Çok kısa bir süre içerisinde yaklaşık 50 bin kişiye daha doğalgaz hizmetini getirmiş olacağız. Doğalgazın gerek temiz olması gerek de ucuz olması sebebiyle vatandaşlarımız tarafından rağbet gördüğü bir gerçek. Bu yatırımlar Trabzon’un geleceğine imza atan yatırımlar. Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, kentimizin milletvekili İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.