Doğupen Sanal Fuarda Ürünlerini Tanıtacak

Trabzon’da PVC Kapı ve Pencere Sistemleri alanında üretim faaliyetlerini sürdüren Doğupen, sanal olarak ilk kez gerçekleştirilecek olan Uluslararası Yapı inşaat Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul fuarına katılıyor.

21 Nisan 2021 Çarşamba 10:31
Doğupen Sanal Fuarda Ürünlerini Tanıtacak

Trabzon’un Sürmene ilçesinde PVC Kapı ve Pencere Sistemleri üzerine üretim faaliyetlerini sürdüren Doğupen, ilk defa sanal ortamda düzenlenecek olan Gürcistan merkezli "Batumi Build Virtual 2021’’ Uluslararası Yapı inşaat Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul fuarına katılacak. Alanındaki en yenilikçi uygulamaları takip eden ve ürettiği ürünleri yaklaşık 200 bayisiyle ülkenin dört bir yanındaki ve yurt dışındaki tüketicilerine ulaştıran Doğupen, bu fuar ile ürünlerinin tanıtımını sanal ortamda gerçekleştirilecek. Milli katılım organizasyonu Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği tarafından yapılan fuar 22-24 Nisan tarihleri arasında sanal ziyarete açık olacak. Azerbaycan, İtalya, Ukrayna, Gürcistan, İran, Polonya, Kazakistan, Belarus, Çin, Almanya, Rusya Federasyonu ülkelerinden de katılımcı ve ziyaretçilerin yer alacağı sanal fuar yarın saat 11:00’da başlayacak.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN PENCERELERİ YENİLENDİ

Sektörel gelişmeleri yakından takip eden ve kalitesine uzmanlık katan Doğupen bunun yanı sıra yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Doğupen geçtiğimiz ay Trabzon’un ilçe belediyeleri işbirliğinde belirlenen ihtiyaç sahiplerinin pencerelerini yenileyerek yüzlerini güldürdü. ‘Pencereleri mutluluğa açıyoruz’ sloganıyla gerçekleştirilen proje kapsamında evlerinin pencereleri yenilenen ihtiyaç sahipleri Doğupen Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Şengün’e teşekkürlerini ilettiler. Başkan Şengün ise ihtiyaç sahiplerine sıcak bir ev ortamı sunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Son Güncelleme: 21.04.2021 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.