DOKAS Başkanı döviz hareketliliğini fırsat bilenlere çattı

Doğu Karadeniz Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği (DOKAS) Başkanı Barış Sancak, ülkemizin zor dönemler yaşadığı bugünlerde döviz hareketliliğini fırsat bilen ve zam üzerine zam yapan sektör firmalarına sert ifadeler kullandı.

20 Mart 2020 Cuma 12:32
DOKAS Başkanı döviz hareketliliğini fırsat bilenlere çattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi tedbir paketini açıklamasıyla birlikte bazı asasör üreticilerinin de zam paketlerini açıkladını belirten Doğu Karadeniz Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği (DOKAS) Başkanı Barış  Sancak şu ifadeleri kullandı; “Son günlerde corona virüsü, tüm dünyanın yanı sıra ülkemizi de etkisi altına almış durumda. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu süreci en az zararla atlatabilmek adına ekonomi tedbir paketini açıkladı. Bu paketin asıl amacı üretici, tüketici ve devletin birlikte hareket ederek bu sürecin en doğru ve en hasarla yönetilmesine olanak sağlamaktır.

Ama bakıyoruz ki asansör sektörünün üreticileri bu krizi ve dövizdeki hareketliliği fırsat bilerek; zam paketlerini tebliğ etmeye çalışıyorlar. Ticari faaliyetin neredeyse olmadığı piyasa koşullarında firmaları ve piyasayı zam zorbalığı ile zorlamayın. Fırsatçılık yapmayın. Ülkemizin geçtiği şu zor günlerde herkes elini taşın altına koymalıdır, derdimiz zam olmamalıdır. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.