Dokasifed’de Başkan yeniden Zeyyat Kafkas

Doğu Karadeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu genel kurulunda Zeyyat Kafkas yeniden başkanlığa seçildi.

27 Şubat 2020 Perşembe 15:50
Dokasifed’de Başkan yeniden Zeyyat Kafkas

Doğu Karadeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu genel kurulunda Zeyyat Kafkas yeniden başkanlığa seçildi.Divan başkanlığını Eynesil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Oktay Gül’ün yaptığı genel kurulun açılış konuşmasını yapan Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Sırrı Eren “ 2011 yılında TSİAD öncülüğünde kurulan federasyonumuz geçen dokuz yılda Zeyyat Başkanımız öncülüğünde siz değerli dernek temsilcilerimizle bölgesel birlikteliğe önemli katkı sağladı. Yeni yönetim kurulu ile başarılarınızın artarak süreceğine inanıyor, iyi çalışmalar diliyorum.”şeklinde konuştu. Genel kurulun gösterdiği güvene teşekkür eden Başkan Zeyyat Kafkas “ Desteğinizle bir dönem daha görev almış bulunuyoruz. Federasyon,Karadeniz bölgesinde iş dünyasının birlikteliği adına OGİD’in de aramıza katılması ile daha aktif bir pozisyon aldı. Önümüzdeki dönemde Giresun’dan bir derneği daha aramıza katacağız ve güzel çalışmalara imza atacağız. Birkez daha katılımınıza ve verdiğiniz desteğe teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kafkas Başkanlığındaki yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu:

Başkan:Zeyyat Kafkas(TSİAD) Yönetim Kurulu:Orhan Kahveci (ORDUSİAD), Erdal Saral(ÇAYSİAD), Ertuğrul Doğan(TSİAD), Adem Kahraman( TSGİAD), Seçkin Kanca(TSİAD), Samet Aktaş(OGİD) Denetim Kurulu:Övün Vedat Oyman(TSİAD), Barış Sancak(TSGİAD), Kenan Bilgin(ÇAYSİAD) TÜRKONFED Delegeleri; Erol Tuna(TÜSİAD), Erdal Saral(ÇAYSİAD), Orhan Kahveci(ORDUSİAD), Zeyyat Kafkas(TSİAD), Ertuğrul Doğan(TSİAD), Rıdvan Olgun (TSGİAD), Oktay Gül(EYSİAD), Seçkin Kanca(TSİAD), Adem Kahraman(TSGİAD), Samet Aktaş(OGİD), Melek Uzun Özbayrak(AGİKAT), Övün Vedat Oyman(TSİAD)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.