Dr. Koray Koçhan, kapı kapı dolaştı!

Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, sosyal medya hesabından, Türkiye'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelesine katkı amacıyla "Evde Kal, Kitap Oku, Kitabın Bizden" kampanyası başlatmıştı.

09 Nisan 2020 Perşembe 15:46
Dr. Koray Koçhan, kapı kapı dolaştı!

Kampanya sonunda hayata geçirilen proje ile birlikte binlerce kitabın, kitapseverlere ulaştıran Başkan Koçhan, kitapların ilk bölümünü Maçka ilçesinde vatandaşların evlerine tek tek giderek, istedikleri kitapları hediye etti.
BİRLİKTE ATLATACAĞIZ
Projeye gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Başkan Koçhan, “Maçka Belediyesi olarak ‘Evde Kal Kitap Oku’ kampanyamızla her zaman sizin yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istedik. Kitap okuma alışkanlığımızı artırmak amacıyla yaptığımız bu kampanyaya katılımınızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Bu zor günleri de beraberce atlatacağımızdan hiç şüphem yoktur. Kitapların ilk bölümü hazırlandı ve bugün ilçemizde dağıtımını gerçekleştirdik. “Maçka evde kalıyor kitap okuyor” diyoruz. Ayırca kampanyamıza katılan herkesi; #MaçkaKitapOkuyor heşteği ile birlikte 13 Nisan’dan başlayarak 17 Nisan akşamına kadar, saat 20:00’de 20 dakika kitap okuma etkinliğimize katılmanızı rica ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 09.04.2020 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.