Dün bir bugün iki

Akçaabat Meclisi işi gücü bıraktı, Belediye Başkanı’na makam aracı kararı aldı.Belediyelerdeki lüks ve şatafatın ortaya çıktığı ve bu durumun kamuoyunda ciddi bir tepkiye neden olmasına rağmen Akçaabat Meclisinde alınan karar, vatandaşı rahatsız edecek cinsten

07 Ekim 2019 Pazartesi 09:04
Dün bir bugün iki

2 MAKAM ARACI VAR

Akçaabat’ta 25 yıllık Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in ardından göreve gelen ve görevinde henüz 7 ayını dolduran Osman Nuri Ekim’e makam aracı alınması kararı ilçede şaşkınlıkla karşılandı. Akçaabat Belediyesi bünyesinde Ekim’in kullandığı 2 makam aracının olmasına rağmen yeni bir makam aracının alınması için Belediye Meclisi’nde tüm parti gruplarının oyu ile ortak karar alınması hayli tuhaf karşılandı. 

NADİR GÜNDEME GETİRDİ

Belediye Meclisinde İYİ Parti grubunca verilen “iş makinelerinin yenilenmesiyle” ilgili önerge üzerinde konuşulurken söz alan AK Parti Grup Başkanı Erhan Nadir, Belediye Başkanı Ekim’e araç alınması gerektiğini savundu. Ülkenin ekonomik durumu ortadayken 2 araçtan birini bile beğenmeyen Nadir’in bu konudaki tavrına Başkan Osman Nuri Ekim temkinli yaklaşarak araç alımına şimdilik mesafeli olduğunu belirtti.

OY BİRLİĞİYLE GEÇTİ

Nadir’in ortaya attığı tezle birlikte oylama yapılırken AK Parti, İYİ Parti, MHP ve CHP grupları oy birliğiyle karar alarak makam aracının alınması gerektiğini savundu. Meclis üyelerinin “Akçaabat’ın başkanına, diğer ilçelerin başkanlarından daha düşük araç sürmek yakışmaz.” şeklinde bir görüşü savunarak araç alınmasına destek verdiği iddia edildi. Akçaabatlı vatandaşlar ise makam aracının değil, projelerin takibini bekliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.