Dünya sigarayı bırakma gününe bir destekte İşadamı Yaşar Erbeşaran’dan geldi

Trabzon’da akaryakıt işletmeciliği yapan esnaf, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle gerçekleştirdiği etkinlikte, işyerlerinde sigara satmayı durdurarak sigarayı bırakma konusundaki mücadelenin vatandaşların ve sağlık çalışanlarının birlikte hareket etmesiyle başarıya ulaşacağının mesajını verdi.

10 Şubat 2019 Pazar 11:43
Dünya sigarayı bırakma gününe bir destekte İşadamı Yaşar Erbeşaran’dan geldi

İşadamı Yaşar Erbaşaran’ı Akçaabat’ta ki iş yerinde ziyaret eden Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Erbaşaran’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek Yeşilay Üyesi yaptı ve rozetini taktı. Erbaşaran’a Yeşilay’a destek ve toplumsal duyarlılığı için teşekkür eden Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, “Yaşar Bey bayisi bulunduğu Aytemiz Petrol’ün kendisine ait istasyonlarında güzel bir toplumsal duyarlılık örneği sergiledi. Dünya Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle istasyonlarında durdurduğu sigara satışı ile topluma güzel bir mesaj verdi. Keşke herkes bu kadar duyarlı olsa. Yeşilay gönüllüsü kardeşimize desteklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu duyarlılığı ortaya koyan başta Yaşar Bey olmak üzere tüm istasyon çalışanlarına ve Aytemiz ailesine Yeşilay Şube Başkanı olarak şükranlarımı sunuyorum” dedi. 
Akçaabat ilçesinde 3, Ortahisar ilçesinde 1 olmak üzere toplam 4 akaryakıt istasyonunda sigara satmayarak, bir gün de olsa müşterilerini sigaradan uzak tutmaya çalışan ve sigarayı bırakma konusunda başlangıç yapmalarını isteyen Yaşar Erbaşaran, “Sağlığa evet, sigaraya hayır” dedi. Daha önce de sigara konusundaki duyarlılığı ile hep gündemde olan Yaşar Erbaşaran, sahibi bulunduğu mülklerde ikamet eden kiracılarından sigarayı bırakanlara da yaptığı yüzde 20’lik kira indirimi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Sadece sigara konusunda değil kan bağışı konusunda da duyarlılık yaratmaya çalışan Yaşar Erbaşaran, düzenlenen bazı kampanyalarda kan bağışında bulunanlara da ücretsiz akaryakıt vererek haberlere konu olmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.