Emekli Albay Hacıahmetoğlu için Trabzon’da askeri tören

İzmir’de hayatını kaybeden Emekli Hava Pilot Albay ve avukat Mehmet Hacıahmetoğlu (56) için Trabzon’da askeri tören yapıldı.

06 Şubat 2018 Salı 16:04
Emekli Albay Hacıahmetoğlu için Trabzon’da askeri tören

Yakalandığı amansız hastalıkla bir buçuk yıldan beri mücadele eden Emekli Hava Pilot Albay ve avukat Mehmet Hacıahmetoğlu (56) önceki gün İzmir Güzelbahçe’deki evinde
hayatını kaybetti. 2011 yılında emekli olan Hava Pilot Albay Mehmet Hacıahmetoğlu, mesleğinin son dönemlerinde Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirerek avukat olmuştu. Hacıahmetoğlu için ilk askeri tören İzmir Narlıdere’de yapıldı. Narlıdere’deki askeri törenin ardından Hacıahmetoğlu’nun cenazesi dün akşam saatlerinde Vakfıkebir ilçesindeki baba ocağına getirildi.
Vakfıkebir Hükümet Konağı önünde yapılan askeri törenin ardından Merkez Eski Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Balta, siyası parti temsilcileri, STK temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Evli ve iki çocuk babası olan Hacıahmetoğlu, kılınan cenaze namazının ardından Cumhuriyet Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.