Emniyet Müdürü Alper Çarşı ve Mahalle Bekçileriyle buluştu

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper Çarşı ve Mahalle Bekçileriyle buluştu.

09 Şubat 2020 Pazar 11:50
Emniyet Müdürü Alper Çarşı ve Mahalle Bekçileriyle buluştu

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper beraberinde Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile birlikte, İl merkezinde görev yapan Çarşı ve Mahalle Bekçileriyle Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda bir araya geldiler.

Asayiş ve güvenlik hizmetlerini sunarken kanunlar çerçevesinde, özverili şekilde, vatandaşlarımızla olan diyaloglarımızda saygılı ve bu kapsamda kanun ve yönetmelikler ile etik ilkeleri göz önünde bulundurarak görev yapmalıyız diyen Emniyet Müdürü Metin Alper;Tarihsel süreç içerisinde bekçilerimizin çok önemli bir yerinin olduğunu ve uzun bir aradan sonra devlet büyüklerimizin riyasetinde tekrar çarşı ve mahalle bekçiliğinin başlaması vatandaşlarımız nezdinde memnuniyetle karşılandığını müşahede ediyoruz ve bu memnuniyetin devamı siz bekçilerimizin özverili çalışmalarınızdan geçtiğini bilmenizi isterim dedi.

Huzur ve güvenin tesisi noktasında vatandaşlarımıza hizmet etmek için sokaklarda olduğumuzu “her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak için çaba sarf etmenizi ve bunu memurluğun ötesinde bu milletin bir evladı olarak yapmanızı istiyorum bu size talimatımdır” diyen müdürümüz, toplantı bitimi bekçilerimizle hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.