Emniyetten Başkan Tarım'ın iddiasına cevap

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım'ın,meskün mahallelerde silah kullananlarla ilgili güvenlik güçlerimiz işlem yaptığı zaman siyasi güç sahipleri devreye girerek magandalara sahip çıkmaya çalışıyorlar iddialarına Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü cevap verdi.

05 Kasım 2018 Pazartesi 14:52
Emniyetten Başkan Tarım'ın iddiasına cevap

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım'ın,meskün mahallelerde silah kullananlarla ilgili güvenlik güçlerimiz işlem yaptığı zaman siyasi güç sahipleri devreye girerek magandalara sahip çıkmaya çalışıyorlar iddialarına Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü tarafından cevap geldi.Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ,Bazı basın yayın organlarında; İlimizde meskun mahallerde silah kullananlar ile ilgili güvenlik güçlerince yapılan işlemlerde siyasi güç sahiplerinin devreye girerek magandalara sahip çıkmaya çalıştıkları yönünde çeşitli açıklamalara yer verilmiştir.İlimiz genelinde toplumun huzurunu ve güvenini bozan şahıs ve olaylara yönelik ciddi denetim ve kontrollere devam edilmektedir. Yapılan bu çalışmalar neticesinde çok sayıda silah, kurusıkı silah, pompalı tüfek ve bu silahlara ait fişek ele geçirilmiştir. Bu bilgiler belirli zaman dilimlerinde, haftalık hatta günlük olarak basın yoluyla paylaşılarak, vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi sağlanmaktadır.

Ayrıca; İlimizde gerçekleşen tüm düğün, konvoy, asker uğurlama, maç sonraları, meskun mahaller vb. etkinlikler ile eğlence mekanları titizlikle kontrol edilmekte, herhangi bir suç unsuru tespit edildiğinde gereken işlemler yapılmaktadır.Bahse konu haberlerde bahsedildiği şekilde yaptığımız bu işlemlerde tarafımıza herhangi bir baskı ve müdahalede bulunulması söz konusu olmamakla birlikte, bilakis tam aksine bu yönde yaptığımız çalışmalardan ve elde ettiğimiz suç unsurlarından dolayı her kesimden fazlasıyla destek alınmaktadır denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.