Engelliler yararına düzenlenen kermese büyük ilgi

Ortahisar Kaymakamlığı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından FORUM AVM’de düzenlenen, engelliler yararına akülü araba kermesi büyük ilgi gördü.

07 Aralık 2018 Cuma 11:43
Engelliler yararına düzenlenen kermese büyük ilgi

Ortahisar Kaymakamlığı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından FORUM AVM’de düzenlenen, engelliler yararına akülü araba kermesi büyük ilgi gördü.

Eşi Hanımefendi Gubse Toğan, Halk Eğitim ve ASO Müdürü Orhan Genç ve HEM Müdür Yardımcıları ve kurs öğretmenleri ile birlikte Kermesin açılışını gerçekleştiren Kaymakam Tolga Toğan, engelsiz yaşam herkesin hakkı olduğunu belirterek, “Engelli kardeşlerimizin engelini ortadan kaldırmak için hepimize büyük görevler düşüyor”dedi. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün kutlanmasından ziyade engellilerin sorun ve dertlerinin bir kez daha hatırlandığı gün olduğuna dikkat çeken Kaymakam Tolga Toğan, “Halk Eğitim Müdürlüğümüz tarafından organize edilen bu anlamlı kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçen ve kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum”dedi.

Engelliler Yararına Akülü Araba

Halk Eğitim Müdürlüğü olarak engellilere akülü araba almayı hedeflediklerini belirten Ortahisar Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Orhan Genç, “Şimdi bu kermesimiz engelliler haftası münasabetiyle, engellilerimizin önündeki engelleri aşmaların yardımcı olabilmek için, onlara akülü araba almak gibi bir niyetle yola çıktık. Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, okul aile birliği üyelerinin marifeti ile başlatılan çalışmaya tüm kursiyerlerimiz, öğretmenlerimiz, Trabzon halkı gönüllülük gösterdi ve onların yaptığı ürünlerle 6-9 Aralık tarihleri arasında Forum AVM de engelliler yararına satışa sunulacak.  Satıştan elde edilen gelirle ise Kaymakamlığımızın yardımlaşma fonu marifetiyle belirlenen öncelikli kişilere tahsis edilmek üzere bağışlara göre, engelli aracı almayı hedefliyoruz.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.