Erdoğan açıkladı! Bayram sonuna kadar kapatıldı

Herkesin gözü kritik Kabine Toplantısı sonrası açıklamalardaydı. İşte Kabine'den çıkan kararlar...

13 Nisan 2021 Salı 21:10
Erdoğan açıkladı! Bayram sonuna kadar kapatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sonrası yapılan açıklama ile ayrıntılar belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs ile mücadelede yeni tedbirleri açıkladı.

BAYRAM SONUNA KADAR KAPATILDI 
Yeme içme hizmeti veren kafe, kıraathane, lokal, çay bahçesi, spor salonu, benzeri mekanlar faaliyetlerine bayram sonuna kadar ara verecek.

HAFTA İÇİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ DEĞİŞTİ

Hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulaması sürerken hafta içi sokağa çıkma sınırlamasının saatleri akşam 19.00 ve sabah 05.00 olarak güncellenmiştir.

UZAKTAN EĞİTİM

Eğitimde sınav sürecinde olan 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerini sürdürecektir.

DÜĞÜN, NİŞAN

Düğün, nişan, kına, nikah, genel kurul ve benzeri bütün toplantılar ile kapalı alanlarda yapılan etkinliklerin tamamı bayram sonrasına kadar ertelenmiştir.

kisitlamalar

Son Güncelleme: 13.04.2021 21:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.