Erdoğdu’da Yıkımlar Başladı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

19 Eylül 2020 Cumartesi 12:07
Erdoğdu’da Yıkımlar Başladı

Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile imzaladığı ek protokol sonrası kentsel dönüşüm alanına dahil edilen Erdoğdu Mahallesi’nde kamulaştırma işlemlerini tamamlayarak yıkımlara başladı. 

UYGULAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANACAK
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada “Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile ek protokol imzalanmıştır. Protokol ile kentsel dönüşüm alanına dahil edilen Erdoğdu Mahallesi 837 adada kamulaştırma işlemleri bitirilmiş olup, hak sahiplerine toplam 8.416.225,01 TL ödenmiştir. Kamulaştırması tamamlanan 15 binanın tahliye edilmesinin ardından yıkımına başlanmıştır. Yıkım işlemleri tamamlandıktan sonra proje kapsamında uygulama çalışmalarına başlanacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.