Eren Bülbül mezarı başında anıldı

Türk Hava Yolları’nın geçtiğimiz günlerde filosuna katılan ve Şehit Eren Bülbül’ün anısına Maçka ismi verilen uçağın ilk seferi ile Trabzon'a gelen yolcular Şehit Eren Bülbül’ün mezarını ziyaret ettiler.

08 Temmuz 2019 Pazartesi 15:17
Eren Bülbül mezarı başında anıldı

Türk Hava Yolları’nın geçtiğimiz günlerde filosuna katılan ilk Boing 787-9 Dreamliner tipi uçağı olan ve Şehit Eren Bülbül’ün anısına Maçka ismi verilen uçak, ilk seferini anlamlı bir uçuşla gerçekleştirdi.İlk uçuşla Trabzon'a gelenler Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret ettiler.Ziyarete Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ,Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen,Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan,AK PartiTrabzon Milletvekilleri Muhammed Balta, Bahar Ayvazoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora ,Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve çok sayıda vatandaş, katıldı.Ziyaretçiler Eren Bülbül'ün mezarı başında dualar okudu. 

Şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, "Buraya gelenlerden Allah razı olsun. Uzak yerlerden kalkıp geldiler, çok güzel bir duygu. Haklarını helal etsinler. Benim yavrumu unutmadıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kimin bir emeği geçtiyse onlardan Allah razı olsun. Çok zor ama böyle anlarda çok güzel, herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 08.07.2019 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.