Eren Bülbül'ün katilleri öldürüldü

Eren Bülbül'ü şehit eden terörist grubunda yer alan 2 pkklı çıkan çatışmada öldürüldü.

15 Temmuz 2018 Pazar 12:47
Eren Bülbül'ün katilleri öldürüldü

Son zamanlarda pkk'nın Karadeniz'deki eylemlerinin gerçekleştiren 2 terörist GÜmüşhane-Giresun Hattında öldürüldü. PKK’nın sözde Karadeniz lideri 'Cudi Zaza' kod adlı Mehmet Yakışır ile 'Rodi' kod adlı Levent Dayan dün gece yapılan operasyonlar çerçevesinde ölü ele geçirildi. Sarıtaş yaylasında pkllılar etkisiz hale getirildi.Terörist grubun geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Trabzon'un Maçka ilçesinde Astsubay Ferhat Gedik ile Eren Bülbül'ü şehit edilmesi olayının ve geçtiğimiz günlerde son olarak Giresun’un'sa uzman Çavuş Ali Cevizci’yi şehit eden grup olduğu öğrenildi. 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise etkisiz hale getiren PKK’lılar ile ilgili haberi twitter hasadından duyurdu. Bakan Soylu şu ifadeleri kullandı: 
“Eren Bülbül; Şimdi rahat rahat ismini anabiliriz. O kalleşler cehennemde sen cennettesin. Kahraman jandarmamızı kutluyorum" 

 

Son Güncelleme: 18.07.2018 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.