Eren ve Hacısalihoğlu “Acı kaybımız”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada Trabzon Ticaret Borsası Eski Yönetim Kurulu Başkanlarından Şükrü Güngör Köleoğlu’nun vefatının Trabzon ve Türk iş dünyasının acı kaybı olduğu ifade edildi.

28 Mart 2018 Çarşamba 11:45
Eren ve Hacısalihoğlu “Acı kaybımız”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Şadan Eren,  Şükrü Güngör Köleoğlu’nun vefatına ilişkin olarak, “Sayın Koleoğlu genç yaşta aramızdan ayrılması Trabzon ve ülkemiz için büyük bir kayıptır. Sevenlerini ve camiamızı yasa boğmuştur. Gerek Trabzon’da gerekse TOBB camiasında başarılı hizmetlerde bulundu. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve metanet diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ’da Trabzon Ticaret Borsası Eski Yönetim kurulu Başkanlarından Şükrü Güngör Köleoğlu ile omuz omuza çalıştığı çok değerli bir dostunu kaybettiğini söyledi. Hacısalihoğlu, “Camiamız çok önemli bir değerini yitirmiştir. Acımız büyüktür.  Trabzon’a ve ülkemize verdiği katkılar unutulmayacaktır. Başta ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Camiamızın başı sağ olsun ”dedi.

ÇOK BAŞARILI BİR YÖNETİCİ VE İŞİNSANIYDI

Hacısalihoğlu, Köleoğlu’nun çok başarılı bir yönetici ve işinsanı olduğunu anımsatarak kurucu ortağı olduğu Oltan Gıda Maddeleri İhr. İth. Ltd. Şirketi’ni Türkiye’nin 500 büyük firması sıralamasında ilk sıralara yükselttiğini, bölge ve ülke ihracatında büyük bir paya sahip olduğunu, sayısız vergi ve ihracat rekortmenliği bulunduğunu anımsattı.

65 yaşındaki Şükrü Güngör Köleoğlu Trabzon Ticaret Borsası'nda meclis üyeliği ve meclis başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuş,  2009-2017 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.