Erzurum Medya Sanatevi’nin Oyunu “Kızıl Sır” Büyüledi

05 Temmuz 2021 Pazartesi 15:47
Erzurum Medya Sanatevi’nin Oyunu “Kızıl Sır” Büyüledi

Açık Hava Tiyatro Günleri’nin üçüncü akşamında Erzurum Medya Sanatevi tarafından ‘Kızıl Sır’ adlı oyun sahnelendi. Açık hava tiyatro günlerinin üçüncü gecesi’nde sahnede, Erzurum Medya Sanatevi ekibi, Nehir Dinç’in yazdığı ve Oğuzhan Vartolioğlu Rejisörlüğünü yaptığı “Kızıl Sır” adlı oyunu ile izleyicilerleydi.

Açık Hava Tiyatro Günlerine; AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A.Hüseyin Altıntepe ve yönetimi, Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, daire amirleri ve çok sayıda sanatsever vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Açık Hava Tiyatro Günleri’nde konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; “Erzurum Medya Sanatevi Tiyatrosunun çok güzel bir oyununu izledik. Oyuncularımıza, yönetmenine, teknik ekibine ve bütün ekibe teşekkür ederim. Bu vesileyle Erzurumlu vatandaşlarımıza da selamlarımı gönderiyorum.

Yarın akşam Trabzon Sanat Tiyatrosu “Her Hırsız Haydut Değildir” adlı oyunuyla bu sahnede bizlerle olacak. Şimdiden keyifli seyirler diliyor tüm hemşehrilerimizi açık hava tiyatro günlerine davet ediyorum. ”dedi.

Oyun sonunda Erzurum Medya Sanatevi ekibine, Trabzon Milletvekili Dr Adnan Günnar ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim plaket takdim etti.

Son Güncelleme: 05.07.2021 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.