Eski AK Parti Milletvekili Köseoğlu: "Ekstra beklemek doğru olmaz"

Köseoğlu: “Yerel yönetimlerin ekstra faaliyet ortaya koymasını beklemek doğru olmaz. Dünya küresel bir sorunla uğraşıyor.”

20 Nisan 2020 Pazartesi 13:41
Eski AK Parti Milletvekili Köseoğlu: "Ekstra beklemek doğru olmaz"

SONNOKTA ÖZEL HABER - Eski AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Sonnokta’ya açıklamalarda bulundu. Köseoğlu, “Salgınla mücadelede belediye başkanlarımızın çalışmalarını takip ediyorum. Hem büyükşehir hem de ilçe belediye başkanlarımız mesai kavramı gözetmeden çalışmalarını yerine getiriyor. Kendi üzerine düşenden fazlasını yapma gayretindeler. Bu onlar için bir referans olacaktır” dedi. DOĞRU OLMAZ! Köseoğlu şöyle devam etti: “Yerel yönetimlerin bugün ekstra faaliyet ortaya koymasını beklemek doğru olmaz. Dünya belki de yüz yılda bir gelecek olan küresel bir sorunla uğraşıyor. Sadece ülkesel bir sorun değil bu. Belediyelerin öncelikleri sağlık ve gıda ile ilgili tedbirleri almalarıdır. Bu anlamda da ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar.”



 

Son Güncelleme: 20.04.2020 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.