Eskimeyen dostluklar

Lise arkadaşları tam 23 yıl sonra bir araya geldi

29 Ocak 2018 Pazartesi 15:23
Eskimeyen dostluklar

Trabzon Lisesi’nden 1995 yılında 5/6 Fen A sınıfı olarak mezun olan arkadaşlar 23 yıl sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar

Trabzon’un köklü liselerinden Trabzon Lisesi’nden şimdiki adıyla Trabzon Merkez Fen Lisesi 1995 yılında 5/6 Fen A sınıfı mezunları, memur Gönül Tüfekçi’nin gayretleriyle hafta sonu KTÜ’de bir araya geldiler. 23 yıl sonra bir araya gelmenin verdiği mutlulukla mezunlar söylenen türküler eşliğinde keyifli saatler yaşadılar.

DÜNYANIN HER BİR YANINDA

Ülkemizde ve yurt dışında doktor, mühendis, akademisyen, öğretmen, hemşire, polis, memur ve iş adamı olarak çalışan mezunlar yazın daha geniş katılımlı olarak tekrar bir araya gelmek üzere ayrıldılar. Mezunlar ülkemizde Sivas, Çanakkale, İstanbul, Artvin, İzmit, Samsun, Gümüşhane, Bursa, Ankara ve Gaziantep gibi illerimizde ikamet etmelerinin yanı sıra Amerika ve İngiltere’de mesleklerini icra etmekte.

Son Güncelleme: 29.01.2018 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gönül TÜFEKÇİ 2018-01-30 10:22:29

ELİNİZE SAĞLIK DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ