Esnaf Elinde ki Çek İle İsyan Etti

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a Esnaf Elinde ki Çek İle İsyan Etti

11 Nisan 2021 Pazar 12:36
Esnaf Elinde ki Çek İle İsyan Etti

DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan vatandaşın sorunlarını dinlediği saha ziyaretlerine ülkenin her bir köşesinde devam ediyor.
Son olarak, toptancılık sektöründeki bir esnaf, elinde ödenmeyen çekiyle Genel Başkan Ali Babacan’a ekonomik krizden yana dert yandı. Ticaret Kanunu Yasası’nın gözden geçirilmesini istediklerini söyleyen esnaf, “Elimdeki çek ödenmedi, şu an bunun peşinde geziyorum. Gerçekten çok bunaldık. Esnaf olarak çok sıkıntılar yaşıyoruz, anlatamıyoruz” dedi.

Babacan: ‘Farklı görüşten insanları aynı çatı altında buluşturuyoruz’
Bir başka vatandaş ise toplum ve siyasi partiler arasındaki ayrışmadan dem vurdu. Eski siyaset anlayışının Türkiye’nin derdine derman olmadığını söyleyen Ali Babacan, DEVA Partisi ile farklı görüşten insanların aynı çatı altında birleştiği yeni bir siyasi kimlik oluşturduklarını şu sözlerle anlattı: “DEVA Partisi’nde yepyeni bir yapı kuruyoruz şu anda. Çünkü eski siyaset anlayışı Türkiye’nin derdine derman değil. Yepyeni bir siyasi kimlik oluşturuyoruz. Teşkilatımız Türkiye’nin her yerinde farklı görüşlerden arkadaşlarımızdan oluşuyor. Dürüst ve işin ehli olan insanları aynı çatı altında topluyoruz. Bizim için önemli olan insanların sağcı mı solcu mu olduğu değil. Aksi halde, eski kodlarla daha bu ülke daha çok parçalanır…”

Son Güncelleme: 11.04.2021 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.