Esnaf odalarımızın projelerinin en büyük destekçisi TESOB’dur”

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, esnaf ve sanatkâr odalarının ziyaret ederek, başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

10 Mayıs 2019 Cuma 10:49
Esnaf odalarımızın projelerinin en büyük destekçisi TESOB’dur”

TESOB Başkanı Metin Kara, Trabzon Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Muhsin Keleş, Trabzon Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Yazıcı, Trabzon Otel ve Kahveciler Esnaf Odası Başkanı H. İbrahim Şahinoğlu, Trabzon Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Aydın, Trabzon Terziler, Çeyizlik Eşya İmal ve Satıcıları Esnaf Odası, Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı ve TESOB Yönetim Kurulu Üyesi Başaran Maraba, Trabzon Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Köksal’ı ziyaret etti.

Oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerde bulunan Başkan Kara, “Varlık sebebimiz olan esnaf ve sanatkârlarımıza daha iyi hizmet götürmek için odalarımızın kurumsal yapılarının güçlendirilmesine de destek oluyoruz. Odalarımızın uygulayacakları projelerde de en büyük destekçisi yine TESOB’dur. Bazı odalarımızın kentimiz açısından önemli gördüğümüz projeleri var ve her zaman olduğu gibi elimizden gelen desteği vereceğiz. Uzman personelimizle odalarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.