Farabi Hastanesi Doktorlarına Gürcistan’da Yoğun İlgi

28 Haziran 2022 Salı 11:10
Farabi Hastanesi Doktorlarına Gürcistan’da Yoğun İlgi

Sağlık Turizmi kapsamında, KTÜ Farabi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği’nde görev alan Prof. Dr. Erhan ARSLAN ile Çocuk Nöroloji Kliniği’nde görev alan Doç. Dr. Elif Acar ARSLAN, Gürcistan’ın Batum şehrinde hastalarla buluştu. 
Toplantıya, Gürcistan’ın diğer şehirlerinden de yoğun ilgi gösterildi. 150’den fazla hasta, sağlık sorunları hakkında KTÜ Farabi Hastanesi doktorlarına danışma fırsatı buldu. Prof. Dr. Erhan ARSLAN ve Doç. Dr. Elif Acar ARSLAN “Hastalardan bu kadar yoğun ilgi beklemiyorduk. Bu durumun hastanemize, bölgedeki güvenin göstergesi olduğunu düşünüyoruz.” dedi.
Toplantının organizasyonunu gerçekleştiren KTÜ Farabi Hastanesi Anlaşmalı Sağlık Turizmi Şirketi Yöneticisi; Selami HAŞİMOĞLU ve Hamza KÖSE “Beklentimizin çok çok üzerinde bir hasta ilgisiyle karşılaştık. Bu, KTÜ Farabi Hastanesi’nin, Kafkaslar ve Orta Asya’daki güven ve marka değerinin çok yüksek olduğunu göstermektedir. KTÜ Farabi Hastanesi doktorları ile hastalarımızı buluşturduğumuz benzer toplantıları, önümüzdeki dönemde Kafkas ve Orta Asya’daki diğer şehirlerde de daha sık yapmayı planlıyoruz” dedi. 
KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal TEKİNBAŞ “Rektörlüğümüzün teşviki ve yoğun desteği ve KTÜ Farabi Hastanesi’nin anlaşmalı olduğu Sağlık Turizmi Şirketi aracılığıyla bir plan dâhilinde Karadeniz Bölgesi, Kafkasya, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika bölgeleriyle Sağlık Turizmi alanında yakın temas kurma planları, her geçen gün daha ileri safhalara taşınmaktadır. İleriki dönemlerde, KTÜ Farabi Hastanesi’nin diğer coğrafyalardaki faaliyetleri de daha görünür hale gelecektir.” dedi.

Son Güncelleme: 28.06.2022 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.