Festival coşkulu başladı

Bu yıl 28. Si düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali, Akçaabat Belediyesi önünde düzenlenen ‘Sinan Tütenk Resim Sergisi’ ile başladı.

20 Temmuz 2018 Cuma 09:39
Festival coşkulu başladı

Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali başladı.Yurt içinden ve yurt dışından gelen bütün grupların hazır bulunduğu açılış törenine, Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Osman Nuri Ekim, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Festivalin açılış programında konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “ Sayın Kaymakamın, çok değerli mesai arkadaşlarım, çok değerli sanatseverler, yurt dışından ve yurt içinden gelerek festivalimize katılan çok değerli misafirlerimiz hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. 28. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Hal Oyunları Festivali’ne olan bu yoğun katılımla, Akçaabat adeta şahlanıyor. Festivalimiz dört gün boyunca devam edecektir. Herkese iyi eğlenceler diliyorum. “ dedi.

Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ise “Festival için şehrimize gelen halk oyunları gruplar bizler için birer kültür elçisidir. Burada festival boyunca dolu dolu günler geçireceğimize inanıyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından ‘Sinan Tütenk Resim Sergisi’ ve Akçaabat Belediyesi önündeki karma fotoğraf sergisi, Hamam Çimeni Çarşısı Belediye Müze Sergi Salonundaki Karma Resim Sergisi gezildi.

Saat 19.30’da Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kanuni Mehteran Takımı, Sahil Park Havuzlar alanında muhteşem bir gösteriye imza attı. Halk Oyunları ekipleri, yabancı turistler ve vatandaşların ilgiyle izlediği mehteran gösterisi coşkulu anlar yaşattı.

Saat 20.00’da ise Akçaabat’ın tarihi köy düğünleri, meydanda yapılan düğün canlandırması ve damat tıraşıyla izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Credit Financier Home 2019-05-29 01:51:24

*% 3 faizli kredi oranı sunar
* Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
* Para garantisi
* 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

İletişim Adresi:
WhatsApp: +15184181390
Doğrudan posta:
[email protected]

Avatar
Maria Leydi 2020-10-22 09:32:01

HOŞ GELDİNİZ: CİDDİ İLE DÜRÜST KİŞİLER ARASINDAKİ KREDİ ONLINE.
Bireyler arasında hızlı kredi teklifi Kaygılarınızı 72 saatten daha kısa sürede bitirmek için hızlı kredi Bankanızdan men edildiniz ve başkalarındaki ve diğer finans kuruluşlarındaki tüm girişimleriniz, kötü krediniz veya diğerleri nedeniyle şu ana kadar hiçbir şey vermedi artık endişelenmeyin ve 72 saatten az bir sürede makul bir yılda% 2 oranında ve size uygun geri ödeme süresinde hayatınızı kurtaracak krediyi size veriyorum. Lütfen bana e-posta ile ulaşın: [email protected]