Festivallerin adresi Sürmene

Yusuf Güney, Sinan Yılmaz ve Sedat Şahin ‘Sürmene Sanat Sokağı Festivalinde’ 30 Ağustos’ta sahneye çıkıyor, festival ücretsiz ve herkes davetli

28 Ağustos 2018 Salı 13:57
Festivallerin adresi Sürmene

Sürmene Belediyesi, Sürmene Sanayici İş adamları derneği (SÜRSİAD), Sürmene Gençlik ve Yardımlaşma Derneği ‘Sürmene Sanat Sokağı Festivali’ düzenliyor. Sürmene’de Sanat Sokağında 30 Ağustos’ta gerçekleşecek olan festival için bilgi veren Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, “30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla hem bayramımızı kutlamak hem de vatandaşlarımızla yeniden bir araya gelmek istedik. Ücret almadan festivale katılım sağlayacak olan sanatçı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sürmene geçmişten bu yana şenliklere ev sahipliği yapan bir ilçe ve sosyal yönü fazladır. Fakat son dönemde terörle mücadele dolayısıyla şehadete eren şehitlerimiz için hassasiyet gösterdik ve şenlik yapmadık” dedi.

HERKES DAVETLİ

Başkan Üstün, şimdiden katılım gösterecek ve destek verecek olan herkese teşekkür ederek, “Bütün ilçelerdeki vatandaşlarımızı 30 Ağustos’ta Sürmene Sanat sokağımızda gerçekleştireceğimiz şenliğe davet ediyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı. SÜRSİAD Başkanı Hüseyin Azizoğlu ise “Ortaklaşa bu organizasyona destek veriyoruz. Festivalimizde Yusuf Güney, Sinan Yılmaz ve Sedat Şahin yer alacak ve ücret talep etmediler. Yüksek katılım bekliyoruz. 30 Ağustos’a yakışır bir şölen gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Sürmene sanat ve kültür şehri, bunu şölenimizle de göstereceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.