Fetö'nün askeri mahrem imamı Trabzon'da yakalandı

Fetö operasyonları kapsamında FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütü üyesi olarak aranan, Rize İlinde aktif olarak doktorluk yaptığı belirlenen, “Askeri mahrem imam” Trabzon'da yakalandı.

24 Haziran 2019 Pazartesi 09:29
Fetö'nün askeri mahrem imamı Trabzon'da yakalandı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Emniyet Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda;

*Konya Adli Makamlarınca FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütü üyesi olarak aranan, Rize İlinde aktif olarak doktorluk yaptığı belirlenen, “Askeri mahrem imam” (O.S.B.) isimli şahıs yakalanmış, KOM Şube Müdürlüğümüzdeki adli işlemlerinin ardından Konya KOM Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir.

*Ayrıca; FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütü üyesi, Bylock kullanıcısı, İhraç Komiser Yardımcısı (T.K.) yakalanarak gözaltına alınmış olup işlemleri KOM Şube Müdürlüğümüzce sürdürülmektedir denildi.

Son Güncelleme: 24.06.2019 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.