Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi Semineri

Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi Semineri Trabzon'da yapıldı.

19 Ekim 2018 Cuma 11:40
Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi Semineri

Trabzon Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü tarafından kadınların ekonomik kalkınmaya katılımını ve aile bütçesini iyi organize edebilmelerini sağlamak için "Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi" semineri düzenlendi.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere,Trabzon Valisi  Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz , Kadının Statüsü Genel Müdür Yardımcısı Ahsen Arıöz Bozkuş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt, il protokolü, kurum yetkilileri, Kadın STK Temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan seminerde konuşma yapan Kadının Statüsü Genel Müdür Yardımcısı Ahsen Arıöz, ‘Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi’ konulu seminer nedeniyle Trabzon’da olmaktan mutlu olduklarını kaydederek, “Toplumumuzda önemli bir yere sahip olan kadınların aile ekonomisine katkı sağlaması, bilinçlenmesi nedeniyle Finansal Okuryazarlık Seminerleri önemli bir yere sahiptir” dedi.

Konuşmaların ardından konunun uzmanları salonda bulunan kadınlara ekonomik tasarruftan girişimcilik gibi birçok alanda örneklerle sunum gerçekleştirdiler. 
Programın ardından Şengül Yavuz, katılımlarından ötürü Kadının Statüsü Genel Müdür Yardımcısı Ahsen Arıöz’e çiçek takdiminde bulunarak teşekkürlerini sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.