Forum Trabzon basını ağırladı

Forum Trabzon yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak amacıyla Trabzon basınıyla bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı organizasyonunda konuşan Forum Trabzon Müdürü Böke Başaran, “Yeni yılınızı ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” dedi.

15 Ocak 2019 Salı 13:46
Forum Trabzon basını ağırladı

Forum Trabzon yönetimi, Trabzon’daki basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak üzere bir kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdi.

Forum Trabzon’daki Müzeyyen Restoran’da gerçekleşen organizasyona Forum Trabzon Alışveriş Merkezi Müdürü Böke Başaran ve Trabzon’daki basın kuruluşlarının yönetici ile personelleri katıldı. Trabzon basını ile Forum Trabzon Yönetiminin bir araya geldiği kahvaltı programında sıcak bir sohbet ortamı oluştu.  Burada bir konuşma yapan, Forum Trabzon Müdürü Böke Başaran, Trabzon’da olmaktan ötürü mutluluk duyduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Daha önce Nevşehir’de ve Gaziantep’te idim. Forum Trabzon’un güzide ekibine ve sizlerin arasına 6 ay önce katıldım. Keyifli bir sene bitirdik. Biraz geç oluyor ama sizlerin de yeni yılınızı ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum. 2019 senesi için de daha sık iletişim kurmak adına planlarımızı yaptık. Her şey istediğimiz şekilde giderse bu organizasyonları tekrarlayacağız. Önümüzdeki sene de 2019 senesinin değerlendirmesini yapmak üzere bir araya geliriz. Hep buradayız ve her zaman sizleri de bekleriz.”

Kahvaltı programının ardından basın mensupları, kusursuz misafirperverlikleri ve ev sahiplikleri nedeniyle Forum Trabzon ekibine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.