Futbol şenliği düzenlenecek

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü organizasyonuyla ‘Kadir Özcan Minikler Futbol Şenliği’ düzenlenecek.

30 Aralık 2019 Pazartesi 15:16
Futbol şenliği düzenlenecek

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü organizasyonuyla ‘Kadir Özcan Minikler Futbol Şenliği’ düzenlenecek.

U11 ve U12 (2008-2009) kategorilerinde yapılacak olan Minikler Futbol Şenliği son başvuru tarihi 10 Ocak 2020; başlama tarihi ise 18 Ocak 2020 olacak.

Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ‘Kadir Özcan Minikler Futbol Şenliği’nin amacı; sanatı ve sporu ile ön plana çıkan Akçaabat’ta dostluk, samimiyet ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek aynı zamanda çocukları spora yönlendirmektir. Teknolojinin hızla geliştiği çağımızda çocuklarımızı sanal alemden uzaklaştırıp sosyal aktivitelere dahil etmek istiyoruz. Spor, sağlıktır. Tüm çocukları ve gençlerimizi ‘Kadir Özcan Minikler Ödüllü Futbol Şenliği’ne bekliyoruz.” Dedi.

Katılmak isteyenler Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nden ya da (462) 227 14 05 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi edinebilirler

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.