Gazeteci Tahir Orhan imza gününde sevenleri ile buluştu

Gazeteci Tahir Orhan "TRT TRT OLALI " kitabının imza gününde sevenleriyle buluştu.

13 Şubat 2019 Çarşamba 15:09
Gazeteci Tahir Orhan imza gününde sevenleri ile buluştu

Gazeteci Tahir Orhan "TRT TRT OLALI " kitabının imza gününde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde sevenleri ile buluştu.

İmza gününde konuşan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Nevzat Yılmaz,birlikte çalışmaktan gurur ve onur duyduğum Tahir Bey'in bu güzel gününe şahitlik ettiğim için çok mutluyum kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum dedi. 

Gazeteci Tahir Orhan'da 32 yıllık TRT geçmişimi bir kameramanın gözü ile "TRT TRT OLALI " kitabımda anlatmaya çalıştım.Bir kitap yazma fikrini meslekteki 12. yılında düşünmeye başladım.2002 yılında da yazmaya başladım ama nerden yazmaya başladım işe başladığım  21 Mayıs 1986 günü bir defter tutmaya başladım günlük altı tane defter tükettim onlardan yola çıkarak bir ipucu yakaladığım zaman Çorap söküğü gibi geldi arkası oturup onu yazdım yazmakla da kalmadı onu düzelttim kitabın başında göreceksiniz itiraf diye bir paragraf var orada da şöyle demişim bu kitap basıldıktan sonra Şöyle bir şey olacak keşke şunları da yazsaydın keşke şunu yazmasaydım bir sürü şey çıkacak dedim gerçekten de şimdiden başladım sonunda böyle bir kitap ortaya çıktı benimle birlikte olduğunuz için çok mutluyum dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.