Gedikli,Bakan Turhan’ın hizmetleri tartışılmaz

Türk-iş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli, yaptığı açıklamada “Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın hizmetleri tartışılmaz dedi.

10 Ocak 2019 Perşembe 12:48
Gedikli,Bakan Turhan’ın hizmetleri tartışılmaz

Türk-iş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, yaptığı açıklamada “Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Hemşerimiz Mehmet Cahit TURHAN döneminde Cumhuriyetle yaşıt Karayolları Genel Müdürlüğü altın çağını yaşamıştır. 80 yılda yapılan tüm karayolu ağının 80 katını 10 yılda standartlarını yükselterek duble yol haline getirilmesini sağlarken hakkında hiçbir yolsuzluk ve şaibe çıkmayan Genel Müdür Turhan, Başkanlık sistemine geçişte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Karayolları Genel Müdürlüğü’nün bağlı bulunduğu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na getirilmiştir.

Bakan Turhan, Karayolları Genel Müdürlüğüne hemşerimiz Abdulkadir URALOĞLU gibi bu teşkilatın bağrından yetişen, tecrübeli çok önemli bir isim atayarak hizmet kadrosu oluşturulmuştur.

Bakan Turhan, Trabzon’da atıl durumda bulunan Sürmene Yeniçam Tersanesi’ne sahip çıkmış geleceğin Gölcük’ünü Sürmene’de inşa etmek üzeredir. Kendisini candan kutluyoruz. Bölgemiz için çok büyük bir şans olan Sayın Bakanımız Mehmet Cahit TURHAN’ın Güney Çevre yolunun da yapılması için yoğun çaba sarf ettiğinin bilincindeyiz. Yöremiz için halen devam eden, bölgemizin gelişmesine önemli katkılar saylayacak Zigana Tüneli, Kanuni Bulvarı ve diğer yapılan projelere yaptığı katkılar zaten tartışılmaz.

Karayolları Genel Müdürlüğü döneminde Karayollarına yaklaşık 10 Bin kadrolu işçi alımında Sayın Bakanımız TURHAN’ın emeği ve imzası vardır. Fakat halen Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı işyerlerinde taşeron işçi adı altında çalışan, Karayolları personeli ile aynı işi yapan ve kadro alamayan işçi arkadaşlarımız vardır.

Sayın Bakanımızın Karayollarında taşeron işçi adı altında çalışan bu arkadaşlarımızın da kadroya geçirilmesi için katkılarını bekliyor, gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyor bu konuyla ilgili beklentimizin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtmek istiyorum. Sayın Bakanımız Mehmet Cahit Turhan bölgemiz ve yöremiz için büyük bir şanstır.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.