Gedikli,Giresun’un Dereli ilçesinde incelemelerde bulundu.

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, Giresun’un Dereli ilçesinde meydana gelen sel ve heyelan felaketinin ardından bölgede incelemelerde bulundu.

25 Ağustos 2020 Salı 09:49
Gedikli,Giresun’un Dereli ilçesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Gedikli burada yaptığı açıklamada “Maalesef hepimizi derinden sarsan çok büyük bir afet meydana geldi. Sel felaketinde hayatını kaybedip Şehit olan askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Çalışırken kaybolan Karayollarından emekli olup taşeron firmada çalışan operatör arkadaşımız Ali AKBULUT’un, vatandaşlarımızın ve askerlerimizin en kısa zamanda bulunmasını diliyorum. Olay anından itibaren bölgede görev yapan, arama ve yol açma çalışmalarına katılan bütün emekçi kardeşlerimize de kazasız belasız çalışmalar diliyorum.” dedi. 

Son Güncelleme: 25.08.2020 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.