Gedikli:Mhp'nin başarısını kimse gölgeleyemez

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, Mhp'nin başarısını kimse gölgeleyemez ,artık ilk hedefimiz yerel seçimlerde üstün bir başarı kazanıp Ortahisar'da 1.Parti olmaktır dedi.

12 Temmuz 2018 Perşembe 10:55
Gedikli:Mhp'nin başarısını kimse gölgeleyemez

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli yaptığı yazılı açıklamada ,Milliyetçi Hareket Partisi 24 Haziran’da yapılan Genel Seçimlerde Ortahisar İlçesinde yaklaşık 30.000 civarı oy almıştır.Biz tabiki hedefimizi yerelde %30 olarak koymuştuk. Lakin üzerimize oynanan psikolojik savaş ortadaydı. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Türkiye genelinde %11’lik Ortahisar genelinde ise %14 lük bir oy oranıyla tüm oyunları Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde bozduk.

Bazı basın yayın organları üzerimize her türlü oyunu oynamış, yayınlarına sözde anketçi kılığında bazı firmaları çıkartmış ve bizleri her seçim öncesi olduğu gibi yine %3-4 bandında göstermiş ve üstüne üstlük milliyetçi ülkücü hareketi yok saymaya çalışmışlardır. Bu algı operasyonlarından da
etkilenen bazı zümrelerde bu süreçte kafalarını kuma gömmüş yaşanan psikolojik saldırıdan ve olup bitenlerden bihabermiş gibi davranmışlardır.MHP teşkilatları olarak çok şükür ki bizler, yani ülkücüler bu oyunu bozmuş, üstüne üstlük tüm anketleri yıkıp geçmişizdir.

Yerele geldiğimizde ise maalesef ki, son anda bir vekilimizi kaybetmiş olmaktan üzüntü duyuyoruz. Normal şartlarda Kasım 2015 seçimlerinden fazla oy almamıza rağmen 60.000 bandında çıkaracağımız vekili 70.000 oy almamıza rağmen çıkaramadık. Üstüne üstlük 57.000 oy olmasına rağmen başka bir parti vekil çıkarabilmiş buna rağmen 70.000 oy alan MHP Trabzon Teşkilatı vekil çıkaramamıştır.Tüm bu yaşadığımız olumsuzluklardan sonra bazı zümreler seçim sonuçlarındaki MHP’nin başarısını görünce kendileri bile şaşırmış ve sanki bu süreçte çok çalışmış, emek harcamış, gecesini gündüzüne katmış gibi şimdilerde çıkmış fikir beyan etmeye başlamıştır.

Son zamanlarda bazı yerel medya üzerinden kasıtlı olarak servis edilen,partimiz üzerinde halen daha oynanmaya devam edilen yönetimlerimizi başarısızmış gibi göstermeye çalışan bir takım zümreler partimiz üzerinde olumsuz algı oluşturmaya çalışmaktadır.Birkaç senedir parti binamızın merdivenlerinden yukarı çıkmayanlar, bugün partimiz üzerinden algı oluşturmaya çalışıyorlar. Ama şu unutulmasın ki, tüm bu yaşananlar MHP teşkilatlarının keskin hafızası tarafından unutulmayacaktır.MHP bu seçimlerden başarı ile çıkmıştır.Artık ilk hedefimiz yerel seçimlerde üstün bir başarı kazanıp Ortahisarda  1.Parti olmaktır..

MHP Ortahisar İlçe Teşkilatı olarak Mart ayında gerçekleşmesi muhtemel yerel seçimlerde Ortahiar  Belediye’sinin burçlarına üç hilalli sancağı asmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.Allah(c.c)’ın yardımı ve vatandaşlarımızın takdiriyle Ortahisar Belediyesini deneyimli bir kadro ve Türkiye’deki takdir edilen başarılı MHP’li belediyeler gibi takdire şayan bir yönetim biçimiyle Trabzon halkımızın hizmetine sunacağız.Allah(c.c) Türk-İslam aleminin yar ve yardımcısı olsun dedi.




 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.