Gedikli:Ortahisar Belediyesi’nin surlarına üç hilalli sancağı asacağız

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli yerel seçimde Ortahisar Belediyesi’nin surlarına üç hilalli sancağı asacağız

26 Temmuz 2018 Perşembe 14:58
Gedikli:Ortahisar Belediyesi’nin surlarına üç hilalli sancağı asacağız

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli yaptığı açıklamada Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı olarak yerel seçimlere 7 – 8 ay gibi kısa bir süre kala yeni görev dağılımımızı yaparak, güçlü bir sinerjiyle beraber yerel seçimlerin startını başlatmış bulunmaktayız. En yakın zaman zarfında da seçim stratejimizi ve seçim planlamamızı bitirmiş olacağız dedi.

    Gedikli göreve geldiğimiz ilk gün itibari ile hedeflerimizden biri olan Trabzon halkımıza hizmet ve halkımızın hakkettiği hizmeti alabilmesi için Ortahisar Belediyesi’nin surlarına üç hilalli sancağı asmaktır. Bu hedefimize ulaşmak ve vatandaşlarımıza hak ettiği hizmeti sunabilmemiz için MHP Ortahisar İlçe Teşkilatı olarak elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. Yani kısacası sözde değil, özde olarak hazırız.Milliyetçi Hareket Partisi olarak inanıyoruz ki, vatandaşlarımızın teveccühünü kazanacak aday ve belediye meclis üyesi adaylarımızla Ortahisar Belediyesini Türkiye’de özendiğimiz hizmetler sunan başka vilayetlerde yaşayanlar tarafından gıptayla adından söz ettiren ve konuşulan bir belediye haline getirecek bir ekip ile bu göreve talip olacağız.Allah(c.c)’ın izniyle başarılı ve adından gıpta ile söz ettiren hizmetlerde bulunan MHP’li belediyeler kervanına Ortahisar Belediyemizi de ekleyeceğiz. Allah(c.c) yar ve yardımcımız olsun dedi.

Son Güncelleme: 26.07.2018 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.