Gelecek Partisi Gençlik Kolları Trabzon İl Başkanı Atandı.

Bugün yapılan bir törenle GELECEK PARTİSİ Trabzon Gençlik Kollları İl Başkanlığına atanan Sinan YILDIRIM, yetki belgesini Hasan Kamil VELİOĞLU'ndan aldı.

18 Eylül 2020 Cuma 18:17
Gelecek Partisi Gençlik Kolları Trabzon İl Başkanı Atandı.

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kâmil VELİOĞLU, Siyasetin gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için yapılması gerektiğine inanıyoruz. bu nedenle gençler bizim siyasetimizin olmazsa olmazıdır. Gençlerin taleplerini anlamadan, düşüncelerini dinlemeden yapılan siyaset ülkeye katkı sağlamayacaktır. Bu nedenle Parti tüzüğümüzde, Gençlik Kolları Başkanımızın aynı zamanda İl Başkan Yardımcısı olacağı yazılmıştır. 
Sinan Yıldırım kardeşimizin bu görevi layıkıyla yapabileceğine inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum.

GELECEK PARTİSİ TRABZON Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan YILDIRIM ise şu ifadeleri kullandı.

Sayın il başkanım, değerli dava arkadaşlarım ve kiymetli basın mensupları. 2015 yılında Kaşüstü mahallesi gençlik kolları başkanı olarak Ak partide aktif siyasete başladım. 2017 yılllarında Yomra Gençlik kollarında Başkan yardımcılığı görevinde bulundum.2018-2019 yıllarında il teşkilat başkan yardımcılığı görevinde bulundum.  Siyasi hayatım boyunca bireysel hiçbir menfeat gözetmeksizin her zaman davam ve inandığım değerler uğruna mücadele ettim. Ülkemizin son yıllarda içinde bulunduğu durum davam ve inandığım değerler ile ülke yöneticilerimiz arasında uygulama farklılıkları, siyasi mücadelemizde yanlış giden birşeylerin olduğunu bana ve arkadaşlarıma gösterdi. Bu bağlamda Türkiye Cumhuriyetinin seçilmiş son Başbakanı olan Ahmet Davutoğlu hocamızın kurduğu Gelecek partisinde ülkemizin aydınlık geleceğini ve inandığımız asil değerleri gördüm. Ben ve arkadaşlarım, hocamızın bize cizdiği ilke ve esaslar çerçevesinde, aktif siyasi hayatımızı Gelecek Partisinde devam ettirme kararı aldık. Beni bu asil göreve layık gören kiymetli il başkanıma hürmetlerimi sunuyor, bu asil millete ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu hocamıza layık olabilmek için gayretle çalışacağımızı beyan ediyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.