Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Velioğlu'ndan tepki

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, yazılı açıklama yaparak basında hakkında çıkan bazı haberlere 'art niyetli' diyerek tepki gösterdi.

06 Eylül 2021 Pazartesi 11:06
Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Velioğlu'ndan tepki

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu kendisi ile ilgili bazı basın yayın organlarında çıkan ‘İl başkanlığından alınacak’ iddiaları üzerine bir açıklama yaparak yayınlanan iddiaların art niyetli olduğunu söyledi.

İl Başkanı Velioğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Partimizle ilgili bazı medya kuruluşlarında hakkımızda yapılan asılsız haberler üzerine kamuoyu açıklaması...

Gelecek Partisi Trabzon İl Yönetimimizle ilgili Son günlerde yerel basında yer alan bir takım asılsız haberler yayımlandığını üzülerek takip ettik. Kimliği belirli kişiler tarafından üretilen bu yalan ve iftiraların amacının art niyetli olduğu açıktır. Bu asılsız haberlerin, Genel Başkan Yardımcımız Selim Temurci'nin Karadeniz İl Teşkilatlarını ziyaret programı kapsamında şehrimize gelişiyle eş zamanlı yapılması ise art niyetin en açık göstergesidir. Bu asılsız dedikoduları araştırmadan, sormadan ve soruşturmadan haber diye yayımlayan medya organlarını da milletimizin vicdanlarına havale ediyoruz. Her geçen gün büyüyen Gelecek Partisi'ni kaos içinde gösterme gayretleri, tamamen yükselişimizi engellemeye yönelik yapılan beyhude uğraşlardır” 

Son Güncelleme: 06.09.2021 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.