Genç, AK Parti genel başkan yardımcılarını ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı ziyaret eden Başkan Genç, “Kurulduğu günden beri statükonun ve vesayet odaklarının değil, halkın iradesine kulak veren, her kesimden insanı kucaklayan AK Parti bugün de tartışmasız bir şekilde siyaset arenasında lider durumdadır.” dedi.

24 Mart 2021 Çarşamba 17:04
Genç, AK Parti genel başkan yardımcılarını ziyaret etti

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi için Ankara’ya giden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, başkent programı kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya milletvekili Ali İhsan Yavuz’u ziyaret etti.

“VESAYET ODAKLARI HÜSRANA UĞRAYACAKLAR”

İlk ziyaretini Hayati Yazıcı’ya gerçekleştiren Başkan Genç, AK Parti 7. Olağan Kongresi’nin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını söyledi. AK Parti’nin yenilenen teşkilatları, genç ve dinamik yapısıyla Türkiye’nin ve bölgenin kaderini belirlemeye devam edeceğini kaydeden Başkan Genç, “AK Parti, yıllardır halkın sırtından beslenen menfaat ve rant odaklarının gücüyle ortaya çıkmış bir parti değildir. Bilâkis halkın gücü ve iradesiyle ortaya çıkmıştır. Kurulduğu günden beri statükonun ve vesayet odaklarının değil, halkın iradesine kulak veren, her kesimden insanı kucaklayan AK Parti bugün de tartışmasız bir şekilde siyaset arenasında lider durumdadır. Hiç şüphesiz ki, bugüne kadar gücünü halktan, sırtını halka dayayan, sadece Türkiye değil, bütün dünyada mazlumların umudu olan AK Parti, dünya siyasetine de yön vermeye devam edecektir. AK Parti’nin gücünü kırmak isteyen iç ve dış vesayet odakları, tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi bugün de bundan sonra da hüsrana uğrayacaklardır. Azerbaycan-Ermenistan savaşında, Libya’da, Suriye’de, Doğu Akdeniz’de ve Ege’de emperyalistlerin tuzaklarını boşa çıkaran AK Parti her ne pahasına olursa olsun, Türkiye’nin çıkarlarını ilelebet müdafaa etmeye devam edecektir. Yüzyılın yetiştirdiği en önemli lider olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde öncelikli olarak 2023-2024 seçimlerine AK Parti yine damgasını vuracaktır. Bizler AK kadrolar, gençlik teşkilatları, kadın kolları olarak hedeflerimizi gerçekleştirmeye bütün gücümüzle, samimiyetimiz ve gayretimizle hazırız.” dedi.

“TÜRKİYE VE İSLÂM DÜNYASI İÇİN EN BÜYÜK TEMİNAT”

AK Parti’nin 13 milyon 500 bin üye sayısıyla Türkiye’de ilk sırada, dünyada ise en büyük partiler arasında yer aldığını belirten Hayati Yazıcı, “20 yıl önce bu topraklarda neşet eden AK Parti, onca yıpratma ve algı operasyonuna rağmen her geçen gün gücünü artırıyor. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmet ve projelerin toplamından daha fazla hizmet ve projeyi Türkiye’ye kazandıran AK Parti’nin bu gücü tabi ki de tesadüf değildir. Çalışan, üreten, sorunları çözen, iktidarı gerçek sahiplerine teslim eden ve bütün yönleriyle halkın sorunlarıyla hem hâl olan AK Parti’nin varlığı Türkiye ve İslâm dünyası için en büyük teminattır. İnşallah, bundan sonra da büyük davamı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda heyecanımızdan, azmimizden, tevazumuzdan ve şevkimizden hiçbir şey kaybetmeden AK davayı en güçlü bir şekilde geleceğe taşıyacağız.” ifadelerine yer verdi.

YAVUZ’A TRABZONSPOR FORMASI HEDİYE ETTİ

Hayati Yazıcı’nın ardından Ali İhsan Yavuz’u ziyaret eden Başkan Genç, Yavuz ile bir süre sohbet etti. Sohbetin ardından Başkan Genç, Trabzon Bahçecik İmam-hatip lisesi mezunu olan Ali İhsan Yavuz’a Trabzonspor forması hediye etti. Formadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavuz, Trabzonspor'a başarılar diledi.

Son Güncelleme: 24.03.2021 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.