Genç, Esnafın Nabzını Yokladı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaret sözü verdiği esnaf ve işyerlerini ziyaret ederek hasbihâl ediyor.

26 Temmuz 2019 Cuma 14:57
Genç, Esnafın Nabzını Yokladı

Esnafla, şehri ziyaret eden turistlerin iş hacmini nasıl etkilediğiyle ilgili sohbet eden Başkan Genç, "Şehrimize yoğun bir turist akışı var. Özellikle de Arap ve Körfez ülkelerinden... Esnafımızın da buna bağlı olarak iş hacmi artıyor. Bundan da ziyadesiyle memnuniyet duyuyoruz. Şehrimizi ziyaret eden turistlerle ilgili esnafımıza, başta yabancı dil desteği olmak her türlü desteği vermeye hazırız." dedi.

Başkan Genç, yerel seçim çalışmaları kapsamında çekilen fotoğrafları esnafa hediye etti.

HER ZAMAN HALKIN İÇİNDEYİZ

Başkan Genç, "Bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde vatandaşlarımızla birlikte hareket ederek ilçemizi ortak akılla yönetmek yatıyor. Hiçbir zaman koltuğa çakılı kalan bir anlayışla hareket etmedik. Halkımızın içinde olmak, sorunları yerinde görmek, şikayet ve isteklerini bizzat vatandaşlarımızın kendi ağızlarından dinlemek çalışmalarımızla ilgili daha sağlıklı neticeler ortaya çıkarıyor. İş verimliliği daha da pekişiyor. Biz zaten, sorunları çözmek için ve ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için bu göreve talip olduk. Eksiklerimizi görüyoruz. Olaylara ve durumlara zamanında müdahale etme imkanımız oluyor.” dedi.  

HER TÜRLÜ GÖRÜŞ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR

Halkın içinde olmanın kendisine güç verdiğini ve motive ettiğini belirten Başkan Genç, "Vatandaşlarımızın belediyemizin çalışmalarıyla ilgili olumlu ve olumsuz her türlü görüşleri, değerlendirmeleri bizim için önemlidir. Yeter ki, bu şehre katkı sunsun, çözüm üretme odaklı olsun. Zaten bu doğrultuda da programlarımızı ve çalışma takvimimizi oluşturuyoruz. İlçemizin öncelikleri neler, halkımız bizden ne bekliyor, yönetimimizi nasıl buluyor. Bu ve diğer konularla ilgili vatandaşlarımızın her türlü şikayet, öneri ve isteklerini not alıyoruz. Ve çözülmesi için ilgili birim müdürlerimize ulaştırıyoruz. Bu da sorunların zamanında müdahale ederek çözüm üretmememize vesile oluyor. Ve vatandaşlarımızın bir sorundan dolayı uzun süre mağdur olmasını önlemiş oluyoruz. Böylece hem vatandaşların sorunları çözülüyor, hem de biz de sahada, mahallelerimizde neler olup bitiyor, bütün bunları yerinde görme fırsatı yakalıyoruz.  Halkımızla iç içe olmak bize güç veriyor, motive ediyor." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.