Genç, Halk Günü'nde vatandaşları dinledi

Trabzon’un Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Halk Günü'nde makamında vatandaşları dinledi.

29 Aralık 2017 Cuma 10:54
Genç, Halk Günü'nde vatandaşları dinledi

Çok sayıda vatandaş sorunlarını ve taleplerini iletmek için Başkan Genç ile görüştü. Vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Genç, vatandaşlar tarafından dile getirilen sorunları not alarak ilgili birim müdürlerine iletti. Halk Günü'nde vatandaşların özellikle çok yoğun olarak dile getirdikleri taleplerin başında imar ve ruhsat konularıyla ilgili istekler yer aldı. Diğer yandan yolların asfaltlanması-betonlanması, mahalle okullarının tamiratı ve yenilenmesi, toprak kayması veya heyelan olan yollara istinat duvarı yapılması gibi talepler de sıralanan diğer istekler arasında önemli bir yeri teşkil etti. Başkan Genç, vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi ve sorunların çözülmesi için başkan yardımcılarına ve ilgili birim müdürlerine talimat verdi.
Başkan Genç katılımcı, demokratik belediyecilik anlayışı gereği halk günü etkinliklerini düzenlediklerini belirterek “Halk günleri belediyemizin vatandaşlarımızla direk muhatap olduğu, vatandaşlarımızın içinde bulunduğu süreçleri birebir müşahede ettik. Halk Günleri sayesinde çeşitli nedenlerle ziyaretine gidemediğimiz ya da bir şekilde buluşma imkanı bulamadığımız vatandaşlarımızla bu toplantılarda bir araya geliyoruz. Böylece biz onları, onlar da bizi yakından tanıma fırsatını bulmuş oluyor. Hem de bizden ne istiyorlar, ne gibi sıkıntıları var, bizim yönetim anlayışımızdan memnunlar mı? Bütün bu soruların cevaplarını yapmış olduğumuz toplantılarla öğrenmiş oluyoruz. Bunun yanında göreve geldiğimiz günden beri mahalle ziyaretleri yaparak, buraya kadar gelme imkanı olmayan vatandaşlarımızı, kendi oturdukları yerde bizzat ziyaret edip isteklerini ve şikayetlerini dinliyoruz. Bu; bizim göreve gelmeden önce, seçim sürecinde, halkımıza taahhüt ettiğimiz demokratik, katılımcı belediyecilik anlayışımızın gereğidir. Bundan sonra da aralıksız olarak mahalle ziyaretlerimiz ve Halk Günleri etkinliğimiz devam edecektir. Biz Ortahisar’ı halkımızla, bütün STK’larımızla birlikte yöneteceğiz dedik. Şimdi bu toplantılarla bunu bir kez daha tatbik etmiş oluyoruz. Vatandaşlarımızın her türlü sorununu ve sıkıntısını belediyemizin imkanları dahilinde çözmüş olacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.