Genç Memur-Sen Trabzon’dan Azerbaycan’a Destek

Genç Memur-Sen teşkilatları tarafından Türkiye’nin birçok noktasında Azerbaycan için eşzamanlı olarak düzenlenen basın açıklamalarının Trabzon ayağı Memur-Sen Trabzon il binasında gerçekleştirildi. Pandemi tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirilen basın açıklamasına GençMemur-Sen teşkilatından üyeler katıldı.

01 Ekim 2020 Perşembe 13:20
Genç Memur-Sen Trabzon’dan Azerbaycan’a Destek

Genç Memur-Sen Trabzon Başkan yardımcısı Ulvi YAKUPÇEBİOĞLU tarafından yapılan basın açıklamasında; “Dost ve kardeş ülke Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da 30 yıldır Ermenistan tarafından işgal edilmiş topraklarını işgalden kurtarma mücadelesinde “Bu haklı ve onurlu mücadelede, Şehit olan Azerbaycanlı kardeşlerimizi anmak ve ne olursa olsun Azerbaycan halkının yanında olduğumuzu açıklamak için buradayız.

Ermenistan Tescili Bir Saldırgandır.

Ermenistan otuz sene önce uluslararası hukuku hiçe sayarak, Azerbaycan toprağı olan Karabağ’ı işgal etmiş ve bu işgal esnasında hiçbir ahlaki kural tanımayan saldırganlığı ile adeta bir katliam gerçekleştirmiştir. Azerbaycan topraklarının neredeyse beşte birini işgal eden ve milyonlarca insanı yurtlarından ederek,başta Hocalı’da yaptığı soykırımı ile insanlık suçu işleyen Ermenistan’ın tescili bir saldırgan olduğunu biliyoruz. Biz Diplomatik İlişkilerin Ötesinde Derin Bir Bağ İle Kardeşiz Bütün diplomatik ilişkilerin ötesinde derin bir bağ ile birbirlerine “Kardeş” diyen Türkiye ve Azerbaycan dostluğunun boyutu telaffuzu ile vakidir. Bilinmelidir ki Türkiye’nin Azerbaycan’a yardımı ve desteği her nasıl istiyorsa öyle olur” ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 01.10.2020 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erkan 2020-10-01 14:13:49

Helal size