Genç, Ramazan Bayramı'nı kutladı

01 Mayıs 2022 Pazar 12:36
Genç, Ramazan Bayramı'nı kutladı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında bütün Müslüman aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Genç, “Evveli rahmet, ortası mağrifet ve sonu azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını geride bırakarak sevgi, umut, kardeşlik, dostluk, mutluluk, acıları paylaşma ve bütün toplum olarak kaynaşma günü olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın bir kez daha sevinç ve huzurunu yaşıyoruz.” dedi.

“MUHABBETLE KUCAKLAŞACAĞIZ”

Kovid-19 salgınının etkisinin azalması neticesinde uygulanan kuralların gevşetilmesiyle birlikte bu Ramazan Bayramı’nın muhabbet ve samimi bir şekilde geçirileceğini dile getiren Başkan Genç, “Kovid-19 salgınının etkisinin azaldığı bugünlerde Kutsal Ramazan ayını geride bırakarak, bir kez daha Ramazan Bayramı'nı idrak etmenin manevi huzurunu yaşıyoruz. İki yıldır uygulanan salgın yasakları ve kuralları nedeniyle bayramlarımızı sevdiklerimizden uzak, içimiz buruk bir şekilde geçiriyorduk. Hasret ve özlem içinde geçen iki yıldan sonra, salgınının etkisinin azalması nedeniyle bu Ramazan Bayramı’nda sevgi ve muhabbetle birbirimizle, sevdiklerimizle, çocuklarla ve büyüklerimizle kucaklaşarak bayramın bütün sıcaklığını yüreğimizde hissedeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

“BARIŞ VE HUZUR GELSİN”

Ramazan Bayramı vesilesiyle İslâm coğrafyasında yaşanan savaş ve çatışmaların son bulmasını dileyen Genç, “Yüce Rabbimizden (C.C) bütün İslâm aleminde ezilen, hor görülen, baskı ve katliama uğrayan Müslümanların Ramazan Bayramı'nı birlik, beraberlik ve huzur içinde geçirmelerini diliyoruz. Ramazan Bayramı vesilesiyle dünyada ve İslâm coğrafyasında yaşanan savaşların, çatışmaların son bulması için Yüce Rabbimizden yardım diliyoruz. İslâm coğrafyasında ve bütün dünyada kutsal dinimiz İslâm’ın özü olan kardeşliğin, huzur ve barışın, birlik ve beraberliğin, sevgi ve hoşgörünün, yardımlaşma ve dayanışmanın her zaman öne çıkmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bizden hiçbir zaman bolluk, bereket ve rahmetini esirgemeyen Yüce Rabbimizin emir ve yasaklarını hayatımızda eksiksiz bir şekilde uygulamak için bütün Müslümanlar olarak kulluk vazifemizi layıkıyla yerine getirmeliyiz. Bayram dolayısıyla gönül kırıklıklarını, dargınlıklarımızı bir kenara bırakarak sevgi ve muhabbetle birbirimize sarılalım. Bu duygularla birlikte bütün vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 01.05.2022 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.