Genç, Ramazan Bayramı'nı kutladı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında bütün Müslüman aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Genç, “Evveli rahmet, ortası mağrifet ve sonu azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını geride bırakarak sevgi, umut, kardeşlik, dostluk, mutluluk, acıları paylaşma ve bütün toplum olarak kaynaşma günü olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın bir kez daha sevinç ve huzurunu yaşıyoruz.” dedi.

23 Mayıs 2020 Cumartesi 20:29
Genç, Ramazan Bayramı'nı kutladı

Genç, Ramazan Bayramı'nı kutladı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında bütün Müslüman aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Genç, “Evveli rahmet, ortası mağrifet ve sonu azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını geride bırakarak sevgi, umut, kardeşlik, dostluk, mutluluk, acıları paylaşma ve  bütün toplum olarak kaynaşma günü olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın bir kez daha sevinç ve huzurunu yaşıyoruz.” dedi.

“YÜREĞİMİZDE HİSSETTİK”

Korona virüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramı’nda uygulanan sokağa çıkma yasağından dolayı sevgi ve muhabbetle kucaklaşamasak da bu duyguları içimizde dopdolu yaşayacağımızı ifade eden Genç, “Dünyayı esareti altına alan yeni korona virüs salgını nedeniyle ramazan ayının o kendine has muhabbet ve samimi ilişkilerinden fiili olarak uzak kalsak da bu durum bizim Ramazan ayının sevincini ve şuurunu yüreğimizde hissetmemize mani olmadı. Kutsal Ramazan ayını geride bırakarak, bir kez daha Ramazan Bayramı'nı idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağının uygulandığı bugünlerde belki sevgi ve muhabbetle birbirimizle bayramlaşamasak da o bu duyguları içimizde dopdolu yaşamaya devam edeceğiz. Korona virüs salgınına rağmen ülkemiz mübarek Ramazan ayını Yüce Mevla'mızın sonsuz lütuflarıyla huzur ve sükûn içinde geçirdi. Yüce Rabbi (C.C)’mizden bütün İslâm aleminde de ezilen, hor görülen, baskı ve katliama uğrayan bütün Müslümanların Ramazan Bayramı'nı birlik, beraberlik ve huzur içinde geçirmelerini diliyoruz. Ramazan Bayramı vesilesiyle dünyada yaşanan savaşların, çatışmaların son bulması için Yüce Rabbimizden yardım diliyoruz. Korona virüs salgını gibi musibetler, bizden hiçbir zaman bolluk, bereket ve rahmetini esirgemeyen Yüce Rabbimizin emir ve yasaklarını hayatımıza eksiksiz bir şekilde uygulamak için bütün Müslümanlara ders niteliğinde olmalıdır.” sözlerine yer verdi.

“ORTAHİSAR VEFA GRUBU ÇAĞRILARA YETİŞECEK”

Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu’nun vatandaşların bayramı bayram havasında yaşaması için azami gayret göstereceğini belirten Genç, “Sokağa çıkma yasaklarından dolayı Ortahisar Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı huzur ve mutluluk içinde geçirmeleri için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğimizi belirtmek isterim. Ortahisar Sosyal Vefa Destek Grubu bu aşamada vatandaşlarımızın bir nebze de olsa bayramı bayram havasında geçirmeleri için onların her türlü talebine yetişme noktasında azami gayret gösterecektir. Vatandaşlarımız her türlü taleplerini bayram süresi boyunca hiç çekinmeden Vefa Sosyal Destek Grubumuza iletebilirler. Bu vesilelerle bütün vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum.” ifadelerine yer verd

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.