Genç: “Ulaşım konforunu en yüksek seviyeye çıkardık!”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, kovid-19 salgınına rağmen korunma tedbirlerine uyarak, yol çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

11 Eylül 2020 Cuma 19:15
Genç: “Ulaşım konforunu en yüksek seviyeye çıkardık!”

Öncelikli hedefimiz Ortahisar’ımızda bütün yol sorunlarını çözerek vatandaşlarımızın ulaşım güvenliğini ve yol konforunu en yüksek seviyeye çıkarmaktı. Memnuniyetle ve huzurla ifade edebilirim ki, elhamdülillâh ulaşım konforunu en yüksek seviyeye çıkardık.” dedi. 
Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi’nin koordinesinde merkez ve kırsal mahallelerde yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kovid-19 salgını nedeniyle çalışmalarını dikkatli bir şekilde yürüten ekipler; Çağlayan, Sayvan, Yeşilova, Pınaraltı, Akyazı, Pelitli, Karakaya, Bengisu, Fatih Sultan ve Geçit mahallelerinde asfaltlama, betonlama ile yol-bakım ve onarım çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.  
“TARİHTE GÖRÜLMEMİŞ ÇALIŞMALAR YAPTIK”
Konuyla ilgili açıklamalarını sürdüren Başkan Genç, 2020 Yılı Yol Programı’na uygun olarak çalışmaların hiç aksatılmadan titizlikle sürdürüldüğünü belirterek şöyle konuştu: “Göreve geldiğimiz 2014 yılından itibaren vatandaşlarımıza taahhüt ettiğimiz gibi ilçemiz sınırları dahilinde bulunan 1800 km’lik yol ağında tarihte eşi benzeri görülmemiş çalışmalara imza attık. Vatandaşlarımız da mahalle ziyaretlerimizde bunu sıklıkla dile getirerek, memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Bu sene asfalttan ziyade ağırlıklı olarak beton yol projeleri yürüttük. 2020 yılı için öngördüğümüz 40 bin m³ yol hedefimizi gerçekleştirmek için ekiplerimiz ciddi bir gayret ortaya koyuyor. Diğer yandan kovid-19 salgını nedeniyle de dikkatli bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Yol programımıza uygun olarak mahallelerimizde bakım, onarım, yol açma, asfaltlama, betonlama ve sanat yapısı çalışmalarımızı hiç aksatmadan devam ettiriyoruz. Ekiplerimiz, Başkan Yardımcımız Selahaddin Çebi’nin koordinesinde gerçekten de bu sezon çok başarılı projelere imza attılar. Bu anlamda bütün personelimizi, müdürümüzü ve Başkan Yardımcımız Selahaddin Çebi’yi tebrik ediyorum. Ellerine, kollarına sağlık diyorum. Gerçekten de yaz sıcağına aldırmadan, diğer yandan da salgından dolayı da korunma tedbirlerine uyarak, özverili ve fedakârca çalışmalarını sürdürüyorlar. Yollarla ilgili her türlü sorunları çözerek, vatandaşlarımızın ulaşım güvenliğini ve konforunu en üst seviyeye çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağız.” 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.