Giresun mahrem imamı Trabzon'da yakalandı

Trabzon'da Fetö operasyonu kapsamında Giresun İlinde görevli her sınıftan Emniyet Müdürlerinden sorumlu "mahrem imamı" olduğu bilinen E.B yakalandı.

22 Mart 2019 Cuma 14:31
Giresun mahrem imamı Trabzon'da yakalandı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Emniyet Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda;Giresun Adlî Makamlarınca " FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçundan aranan, Örgüte müzahir kapatılan bir kolejde öğretmenlik yaptığı tespit edilen, Ayrıca, örgütün Giresun İlinde görevli her sınıftan Emniyet Müdürlerinden sorumlu "mahrem imamı" olduğu bilinen E.B. isimli şahıs, üst araması sonucu ele geçirilen 6550 TL. para ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır.Şahsın İlimizdeki işlemleri KOM Şube Müdürlüğünce yürütülmektedir denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.