Gökhan Gedikli’den Gaziler Günü mesajı

19 Eylül 2022 Pazartesi 14:14
Gökhan Gedikli’den Gaziler Günü mesajı

ürk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, 'Gaziler Günü' dolayısıyla açıklamada bulundu. Gedikli açıklamasında, "Vatanın bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğü ve ebedi varlığını korumak çalışan  Milletin birlik, beraberlik, barış ve huzuru için Çanakkale'de düşmana geçit vermeyen, Kurtuluş Savaşımızı zafere taşıyan, son olarak da 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde, canları pahasına mücadele verip, o yüce makama ulaşan Şehitlerimiz ve Gazilerimiz, Ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan birer abideleridir. Gazilerimiz ve aziz Şehitlerimizin yakınları milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetlerdir.  


Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan ve vatan olarak kalması yolunda canları pahasına mücadele eden aziz Şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman Gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor. Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, hayatta olan Gazilerimize, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.