Gölçayır’dan Gümrükçüoğlu’na yol teşekkürü

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Ortahisar ilçesinin Gölçayır Mahallesi’nde icra ettiği asfaltlama çalışmaları mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı. Mahalle Muhtarı Turgut Alemdar, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza müteşekkiriz” dedi.

14 Ağustos 2018 Salı 16:09
Gölçayır’dan Gümrükçüoğlu’na yol teşekkürü

Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerinde 3 bin 500 m’lik yolun asfaltlandığını ifade eden Muhtar Alemdar, “Mahallemizde oldukça kaliteli bir asfaltlama çalışmasına imza atıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emek veren tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Yapılan çalışma mahalle sakinlerimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir” dedi.

MAHALLE YOLLARINDA REKORLAR KIRDIK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise değerlendirmesinde Trabzon’un her köşesinde yol seferberliğine devam ettiklerine dikkat çekti. Her gün 15 ayrı noktada yol çalışması yaptıklarını, bunun 5’inin asfaltlama çalışmalarından oluştuğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, “Hangi mahallemizin yolunun neresinde bir sorun varsa oradan haberdarız. Program çerçevesinde gerekli çalışmaları sırasıyla icra ediyoruz. Bu konuda oldukça ilerleme kaydettik. Mahalle yollarımızda yaptığımız çalışmalarla rekorlar kırdık. Bu şekilde tüm yollarımızı modernize ederek halkımızın kullanıma sunmuş olacağız. Trabzon’umuz için, halkımız için gece gündüz işbaşındayız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.