Görünen köy kılavuz istemez

CHP’li Turgay Şahin belediye çalışmalarını değerlendirdi: “Alt yapıdan trafiğe ve ekonomiye ışık tutacak bir proje yok ortada. Görünen köy klavuz istemez, yanlışlar sürüyor.”

06 Ocak 2020 Pazartesi 08:57
Görünen köy kılavuz istemez

YANLIŞLAR DEVAM EDİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Turgay Şahin Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Şahin şu ifadeleri kullandı:  “31 Mart’ta yapılan seçimin ardından Trabzon’da eskisinden farklı bir şey görmedim. Büyükşehir’de eski dönemden devam eden projeler sürdürülüyor. Kentin alt yapısından trafiğine ve ekonomisine ışık tutacak bir proje yok ortada. Görünen köy klavuz istemez, yanlışlar devam ediyor.”

SOMUT BİR ŞEY YOK

“Tanjant’taki otopark inşaatı, vadide yapılan Öğretmen Evi ve Cudibey İlköğretim Okulu inşaatı ve Beşirli’de dolgu alanı projeleri devam ediyor. Bunlar yıllar önce dile getirilen işler, yeni hiçbir şey yok. Ortada Çömlekçi fiyaskosu var, onla da yıllarca vatandaş avutuldu. Kanuni Bulvarı yapılıyor ancak şehir içi trafiğini rahatlatacağını zannetmiyorum. Demem o ki şehre fayda sağlayan bir şey göremiyorum. Yapılacağına da inanmıyorum. Çünkü ortada somut bir şey yok.”

ÜMİTLİ DEĞİLİM

“Trabzon’un en büyük sorunu kanalizasyondur, içme suyu kısmen halledilmiş durumda. Ancak ben TİSKİ’den de ümitli değilim. Onların da bir çalışmasını göremiyorum. Ortahisar Belediyesi asfalt plenti ile eski köylerden mahalleye dönüşmüş yerlere yatırım yapıyor, tek artıları bu. Şehrin halen çözülemeyen b,ir mezbahane sorunu var bu konu bile aşabilmiş değiliz. Kaldırım taşları yerinden oynuyor bunla dahi ilgilenen yok. Sadece Uzunsokak’a ışık takmakla bu işler çözülmez. İstihdam konusuna girmiyorum bile.”

sonnokta gazetesi 

 

Son Güncelleme: 06.01.2020 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.